Teenyoga 11-14 år 🌸

Yoga er magisk på så mange plan✨ 

Yoga giver os en forståelse af os selv og vores krop gennem forskellige yoga-øvelser, åndedrætsteknikker og via den vej kan vi mestre vores sind til mere indre ro.

I teenyoga har vi fokus på at opnå en bedre balance, styrke, smidighed, koncentration og udholdenhed som alt i alt giver en gladere teen.

Fællesskab og nærvær er utrolig vigtig og noget vi gør meget ud af. Til yoga taler vi også om hvordan vi individuelt kan være præcis som vi er. Vi øver os i udholdenhed, vedholdenhed, reflektion og i at være stille i en kreative proces på papir, ved at tegne eller skrive. Vi taler om forventninger, status og konkurrence, betydningen om  materielle ting og kommunikation.

Vi vil generelt have et særligt fokus på hvordan vi kan tænke mere positivt om os selv, vores krop og livet generelt 🧘🏼‍♀️ 

 

Hvorfor Teenyoga?

Teenyoga er yoga, der er specielt designet til unge.

Teenyoga fokuserer på at lære de unge, de grundlæggende principper i yoga og samtidig gøre det sjovt og inspirerende for dem.

Teenyoga er en blanding af yoga-stillinger, åndedrætsøvelser, meditation og afspændingsteknikker, der er tilpasset de unges behov. Øvelserne kan hjælpe de unge med at øge deres fleksibilitet og styrke, forbedre deres balance og koordination, og reducere stress og angst.

Teenyoga kan også hjælpe de unge med at forbedre deres koncentration og opmærksomhed, og give dem en følelse af ro og velvære. Derudover kan teenyoga også være en måde for de unge at lære om mindfulness, medfølelse og selvbevidsthed, som kan være gavnlige i deres daglige liv.