Kollaps, kaos og selvkærlighed…

Mit fine aktive og kontrollerede liv kollapsede en sommerdag i 2023, et kollaps jeg på ingen måde kunne undgå eller kontrollere mig ud af. 

Tæppet forsvandt under mig og muren jeg ramte føltes ekstra hård og kold, så der lå jeg, ret hjælpeløs og kørt over af sorg, stress, udbrændthed og håbløshed. Jeg lå i min seng i 2 måneder, jeg havde intet håb, ingen ønsker, jeg følte konstant angst og frygt eller følte jeg absolut ingenting – ALT føltes bare meningsløst.

Vejen mod forbindelse til det indre selv…

Jeg vågnede en morgen badet i solskin og var fyldt med en følelse af dyb taknemlighed og kærlighed. Dagen inden var jeg ramt af stærkt selvhad, forladthed, ensomhed og håbløshed.

Hvad skete der? Hvordan kunne jeg være så langt nede i mørket den ene dag og måneder forude den dag, og så pludselig vågne i taknemmelighed den næste dag?

Forbindelse til noget der er større end dig selv, er mit svar.

Det lød let… Fra den ene dag til den anden og så var alt lykkeligt, nej sådan var det selvfølgelig ikke – men det er det at jeg skal bruge ca. 90 minutter på, at fortælle dig om. 

Jeg tror ikke at stress bare er stress, jeg tror, at stress er lag på lag – traumer, sorg, overlevelse, egoets overbevisninger, andres stemmer og meninger og ikke mindst, den eneste ansvarlige – OS SELV.

Dette foredrag er for alle som er intresseret i at opdage, hvor meget vi selv kan gøre for ikke at være vores egen værste fjende og blive til vores egen største kærlighedsrelation 🫶🏻

 

Skyld, skam og kærlighed er noget vi alle falmer og fejler i og med og det er okay, du skal bare vide, at det kan være anderledes INDENI. 

Velkommen til NÆRVÆR & INDRE RO.

Læs vores andre indlæg