Sanne Juel Egelund

– Spirituel Inspirator & mentor 

 

Holistisk livsstil hvad betyder det?

Vi søger konstant efter “det der” som kan give os det vi mangler. Men hvad er det vi mangler? Ingenting hvis du spørger mig, vi har derimod alt alt for meget i vores liv.

Less is more er mit mantra, det vil jeg gerne lærer dig mere om. 

Find ro i dit liv,  kræver at du ændre din livsstil og gamle vaner. Jeg kan hjælpe dig med at opnå en bredere forståelse af dig selv og din tilværelse i nuet. Dit fokus, er din energi og din energi er din skat med guld, DONT WAST IT.

Jeg hjælper dig til en højere bevidsthed, indsigten i de spirituelle love og metoder til succes for din kommende livsstilsændring og holistiske tilgang til hverdagen og dine relationer. Er du nysgerrig på hvad sådan et forløb med  holistisk livsstil indebærer, så kan du læse mere om forløbet her 

Sanne Juel Egelund

Spirituel mentor, underviser & ildsjæl 

Siden 2012 har jeg søgt den indre visdom gennem yoga og meditation.

Det hele begyndte med denne tekst.

“Jeg elsker følelsen af frihed, og når jeg tager min tunge frakke af selvkritik, frygt, skyld og skam af, kan jeg tilgive mig selv og andre. Det sætter os alle fri.” 

– Louise Hay 

Yoga & Meditation​

Yoga og meditation giver en lang række fordele, som bedre balance, større corestyrke og styrket evne til bedre vedholdenhed.

Meditation er hjernetræning – et redskab til at opnå større fokus og forbedret koncentration. Træn dit indre fokus og tæm dine følelser. Meditere et par minutter hver dag, det hjælper dig med at skabe harmoni i krop og sind

Kunsten at lytte - Yoga & meditationsworkshop 

Dette er en invitation til at dykke dybere ind i dig selv, lytte og mærke kroppen på en (måske) ny og mere nærværende måde. 
 
Vi skal bevæge os gennem blid yoga, mærke åndedrættet og slippe overaktivitet som bekymringer og bedømmelse af os selv. Vi får en naturlig indgang til meditation og fordybelse i eget nærvær. 
 
Hvorfor skal du deltage? 
Hvis du trænger til DYB RO er denne workshop til dig.
 
Alle kan deltage uanset erfaring, køn, alder eller tradition.
 
Book som event eller firmaarrangement
 
Varighed: 2,5 time / Pris: 350,- pr. person
 
NB. max 12 personer pr. hold
Brun Almindelig Kollage Facebook Opslag

Kundeudtalelser

Følg os på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user karmastudio_dk.